LEZINGEN

Of het nu gaat om het leveren van een topprestatie in duursport of het neerzetten van persoonlijke doelen binnen de recreatie sport, veel hangt af van goede voorbereiding, training en voeding. Waarom bereikt de één wel zijn doelen en de ander niet?

Aan de hand van mijn eigen ervaringen en hoogtepunten in de duursport, neem ik je mee in wat je moet doen om (onder druk) te presteren en hoe je beter wordt op beslissende momenten.

Wil je dat ik een inspirerende lezing kom geven, al dan niet in combinatie met een clinic, neem dan contact op via onderstaande knop.

Inspiratie onderwerpen

Wil je graag een lezing voor jouw vriendengroep, vereniging, bedrijf, sportorganisatie of onderwijsinstelling, dan kan dat. Elke lezing wordt speciaal op maat gemaakt op basis van de wensen, beschikbare faciliteiten en het aantal deelnemers. Zie hieronder voor een overzicht van mogelijke onderwerpen voor een lezing.

Voorbereiding duursportevenement

Al dan niet in combinatie met een clinic. Wielrennen, schaatsen, triathlon, hardlopen of zwemmen.

Presentatie duurtrainingsvormen

Een presentatie over wat voor verschillende duurtrainingsvormen er zijn, afhankelijk van de beoogde doelstellingen en het aanwezige niveau.

Innovaties in de sport

Ontwikkelingen over bijvoorbeeld aerodynamisch materiaal en kleding in de afgelopen 40 jaar.

Voorbereiding wereldrecordpoging

Wat komt er allemaal kijken bij een voorbereiding op een wereldrecordpoging. Een mooi verhaal over mijn voorbereiding voor de 1/1 triathlon van Roth.

Presentatie Elfstedentocht

Een presentatie voor het onderwijs, verenigingen en bedrijven over de Elfstedentochten van 1985, 1986 en 1997 en schaatsen op natuurijs.

Eigen vraag duursport onderwerp

Kom zelf met een vraag of voorstel voor een duursport onderwerp. Ik kan over de diverse duursporten vertellen/presenteren en adviseren.