Clinics

Met een flinke dosis expertise en ervaring, organiseer ik op professionele wijze duursport clinics, al dan niet in combinatie met een lezing voor zowel kleine als grote groepen.

Onder mijn bezielende begeleiding geef ik een actieve training die draait om de juiste techniek en trainingsdoelstellingen, zodat je jezelf naar een hoger niveau kunt brengen.

Tijdens de clinic wordt je zowel fysiek als mentaal op de proef gesteld. Een unieke ervaring waarbij focus, inspanning en techniek de boventoon voeren. De sportclinics zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden en kunnen naar wens en niveau worden gegeven.

 

DUURSPORT CLINICS

Wil je graag een clinic voor jouw vriendengroep, vereniging, bedrijf, sportorganisatie of onderwijsinstelling, dan kan dat. Elke clinic wordt speciaal op maat gemaakt op basis van de wensen, beschikbare faciliteiten en het aantal deelnemers. Zie hieronder voor een overzicht van mogelijke clinics.

Wielrenclinic

Tijdens de wielrenclinic zal er aandacht zijn voor de verschillende facetten van het wielrennen. Hoe train je zo optimaal en efficiënt mogelijk om jouw doelstellingen te behalen.
Duur 1 tot max. 2,5 uur

Hardloopclinic

Een hardloopclinic waarbij je beter en efficiënter leert hardlopen. Er wordt gewerkt aan loophouding en -techniek zodat je effectief naar jouw doel kunt trainen.
Duur 1 tot max 2,5 uur.

Schaatsclinic

Tijdens een schaatsclinic leer ik je schaatsen als een pro en hoe je technisch nog beter kunt gaan schaatsen.
Duur 1 tot max. 2,5 uur.

Zwemclinic

Verbeter je zwemslag voor een duurzwem of triathlon. Met een goede zwemtechniek bespaar je ook nog eens energie en kracht en gaat het zwemmen beter.
Duur 1 tot max. 2,5 uur.

Triathlonclinic

Met nog meer zelfvertrouwen aan de start van een 1/8, 1/4, 1/2 of hele triathlon staan? Leer de technieken om snellere tijden neer te zetten of bepaalde doelstellingen te behalen.
Duur 1 tot max. 2,5 uur.

Spinningclinic

Een spinningclinic als voorbereiding op een wielerwedstrijd of overbrugging van de wintermaanden tot de start van het nieuwe wielerseizoen.
Duur 1 tot max. 2,5 uur.